Tijd voor een nieuwe structuur!

Ik weet niet of u het heeft gemerkt, maar in december is er geen blogpost van mijn hand verschenen. Voor het eerst sinds ik dit blog begon! En voor een structuurperfectionist als ik, was dat zwaar. Er was gewoon even niks meer om over te schrijven.

Halverwege 2014 begon ik dit blog in een poging mijn soort-van-postreisdepressie-I-guess op te lossen door mezelf te dwingen elke maand iets te schrijven. Iets áf te maken. Mijn bachelorscriptie in de eerste helft van 2014 was een nachtmerrie die amper voorbij wilde raken, en ook met mijn nieuwe verhaal toentertijd (Maskerval, ja ja) schoot het niet op. Dus zoiets anders en kleins als een blogpost per maand moest me terug slepen op het juiste spoor.

DSC03966

Back when I still had hair. En ik nog wel eens in Frankrijk kwam.

En dat deed het zeker. Dus dat wat chill. Voor even. Want toen ging mijn relatie met Mieke uit en verhuisde ik naar Finland en had ik een heleboel om over te schrijven en om te verwerken. Dat gaf me allemaal weer zo’n twee jaar stof voor nieuwe blogposts.

Afgelopen zomer raakte die bron (van stof, dus) eindelijk wel eens uitgeput. Ik had het onderwerp Mieke ondertussen wel uitgekauwd, Finland was geen mysterie meer, en mijn leven lag/ligt wel aardig op de rails (voorlopig – laten we niet té optimistisch worden). Dat is fijn, maar dus niet heel goed voor mijn blog. Het wordt steeds moeilijker om elke maand een zinnige of diepgaande blogpost te schrijven, want er gebeurt gewoon niet elke maand iets zinnigs of diepgaands meer dat niet al eens eerder is gebeurd.

Dus ik luid 2018 in met een nieuwe blogstructuur – en wees bereid verstomd te zijn door deze ingenieuziteit: ik ga voorlopig alleen nog blogposts schrijven als er iets spannends of nieuws gebeurt!

DSC02133

Zoals een halve kilo nacho’s in Boekarest

Sorry als ik hiermee mensen en/of fans teleurstel. Ik hoop dat jullie het me niet al te kwalijk nemen. En ik heb het alvaker gezegd, maar nogmaals bedankt voor het iedere maand weer lezen van mijn blogposts de afgelopen jaren. Jullie bleven me motivatie geven om door te schrijven. Ik hoop dat deze verandering daar niet al te veel invloed op zal hebben. Ik blijf natuurlijk evengoed vet grappig en zeker het lezen waard!

Gelukkig nieuwjaar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hopelijk komen jullie Chinese lantaarns niet vast te zitten!

Advertenties

3 gedachtes over “Tijd voor een nieuwe structuur!

  1. Zit jij daar zo hoog in die boom Tim?kijk je wel uit? en wat die structuur betreft,ik geef je groot gelijk,vroeger schreef ik brieven naar oom Joop,toen hij in de missie zat en ik vond het telkens een ramp,want ik had echt niet zoveel te vertellen,dus doe lekker wat jou het beste uitkomt,
    .Veel succes. Oma

    Like

    • Het was gelukkig niet heel hoog! Brieven lijkt me ook moeilijk ja, vooral naar iemand die allemaal spannende dingen aan het doen is in Afrika. Bedankt voor uw berichtje!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s