De auteur

Hallo!

Ik ben Tim Reus, schrijver, vertaler, onderzoeker, muzikant, zoon, broer, tafelpartner, leerling, leraar, eierdoos, noem maar op. Ik woon in Vaasa, Finland, maar heb verder in Enkhuizen, Den Haag en Perth (de Australische) gewoond. Mijn hobby’s zijn schrijven, muziek maken, MtG spelen en D&D’en, en, als u er meer wilt, ook lezen, muziek luisteren en algemeen creatief doen.

Maar bovenal ben ik fantasyschrijver. M’n korte verhalen zijn gepubliceerd in onder andere deze bundel en dit tijdschrift. Daarnaast heb ik twee Engelse boeken in eigen beheer uitgegeven, waarvan Hunting the Echoes de meest recente is. In het Nederlands heb ik een dichtroman geschreven, Hier in het Nest, en een novelle, En de Stad Licht op, en ik werk aan mijn eerste Nederlandstalige fantasyromans, Maskerval en Na de Sintelstorm. It’s gonna be great.

Terugkerende thema’s in mijn schrijven zijn de zin van het leven, de zoektocht naar geluk, de dood en al haar emotie-afgezanten, en de mens als radertje in de klok van de wereld. Diepe shit, zoals u ziet, maar ik probeer evengoed leuke verhalen te schrijven.

Ik hoop dat u in dit blog vindt wat u zoekt!

Profiel 08-08-2016

Mocht u contact willen opnemen, laat dan gerust een reactie achter. Of stuur een mail naar treus90 at gmail punt com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s